Škola zdravog kruha : naučite spravljati tradicionalni, lako probavljivi kruh s prirodnim kvasom / Vanessa Kimbell ; fotografije Nassima Rothacker ; [prijevod Aleksandra Barlović]
Škola zdravog kruha : naučite spravljati tradicionalni, lako probavljivi kruh s prirodnim kvasom / Vanessa Kimbell ; fotografije Nassima Rothacker ; [prijevod Aleksandra Barlović]
Autor
Kimbell, Vanessa
Ostali autori
Nakladnik
Zagreb : Planetopija, 2018
Materijalni opis
208 str. : ilustr. ; 26 cm
Nakladnički niz
Biblioteka Makronova
Napomena
Prijevod djela: The Sourdough school.
 
Str. 6-7: Predgovor Richarda Harta.
 
Bibliografija: str. 202-203.
 
Kazalo.
Predmetna odrednica
Anotacija
U ovoj knjizi saznaje se sve što je potrebno za pripremiti kruh od kiselog tijesta. Autorica objašnjava postupke i tehnike korak po korak i tako omogućuje svakom da kod kuće ispeče zdrav, tradicionalni, lako probavljivi kruh. Također obrazlaže zašto je kruh od kiselog tijesta blagotvorniji u pogledu mikronutrijenata od kruha s kvascem.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-257-386-2
Građa
Knjigaknjiga

KIMBELL, Vanessa
Škola zdravog kruha : naučite spravljati tradicionalni, lako probavljivi kruh s prirodnim kvasom / Vanessa Kimbell ; fotografije Nassima Rothacker ; [prijevod Aleksandra Barlović]. - Zagreb : Planetopija, 2018. - 208 str. : ilustr. ; 26 cm. - (Biblioteka Makronova)
Prijevod djela: The Sourdough school. - Str. 6-7: Predgovor Richarda Harta. - Bibliografija: str. 202-203. - Kazalo.
ISBN 978-953-257-386-2


Katalog
  • O katalogu
  • Upute
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.