Prehrana tijekom bolesti : kako odabrati i prirediti namirnice u pojedinim bolestima i stanjima / Donatella Verbanac
Prehrana tijekom bolesti : kako odabrati i prirediti namirnice u pojedinim bolestima i stanjima / Donatella Verbanac
Autor
Verbanac, Donatella
Nakladnik
Split : Slobodna Dalmacija, 2006
Materijalni opis
148 str. ; 24 cm
Anotacija
Autorica daje konkretne prehrambene savjete za osobe koje se liječe od neke bolesti (Alzheimerova bolest, bubrežni kamenci, dijabetes, gastritis, osteoporoza...) ili imaju neki zdravstveni problem (alergije, stres, pothlađivanje, refluks, starenje...).
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 953-7088-42-1
Građa
Knjigaknjiga

VERBANAC, Donatella
Prehrana tijekom bolesti : kako odabrati i prirediti namirnice u pojedinim bolestima i stanjima / Donatella Verbanac. - Split : Slobodna Dalmacija, 2006. - 148 str. ; 24 cm
ISBN 953-7088-42-1


Katalog
  • O katalogu
  • Upute
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.