Alojzije Stepinac - pillar of human rights / Esther Gitman
Alojzije Stepinac - pillar of human rights / Esther Gitman
Autor Gitman, Esther
Nakladnik Zagreb : Kršćanska sadašnjost : Hrvatsko katoličko sveučilište , 2019
Materijalni opis 363 str. ; 23 cm
Napomena Bibliografija: str. 343-356.
Kazalo.
Predmetna odrednica Stepinac, Alojzije, 1898-1960 - život i djelo
Stepinac, Alojzije, 1898-1960 - politički progoni
Stepinac, Alojzije, 1898-1960 - političko djelovanje
Stepinac, Alojzije, 1898-1960 (o progonima Židova)
svećenici, katolički - politički progoni - Hrvatska - 1945/1990.
Židovi - spašavanje - Hrvatska - 1941/1945.
Hrvati - politički progoni - 1945/1990.
Jezik engleski
Standardni broj ISBN 9789531111980 (Kršćanska sadašnjost)
ISBN 9789538014277 (Hrvatsko katoličko sveučilište)
Građa Knjigaknjiga

GITMAN, Esther
Alojzije Stepinac - pillar of human rights / Esther Gitman. - Zagreb : Kršćanska sadašnjost : Hrvatsko katoličko sveučilište, 2019. - 363 str. ; 23 cm
Bibliografija: str. 343-356. - Kazalo.
ISBN 9789531111980 (Kršćanska sadašnjost). - 9789538014277 (Hrvatsko katoličko sveučilište)


Katalog
  • O katalogu
  • Upute
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.
Impresum | Politika privatnosti